Arhitectural Interior
Arhitectural Exterior
Complete catalogue iGuzzini.com
Complete catalogue iGuzzini.com
Pe langa gama diversa de spoturi si tipologii uzuale in Romania, va prezentam o selectie de produse iGuzzini, multe dintre acestea beneficiind de semnatura unor designeri recunoscuti pe plan mondial:
Le Perroquet - design Piano Design
Greenwich - design Sir Norman Foster
Cestello - design G.Aulenti & P.Castigliani
Linealuce - design J.M.Wilmotte
Shuttle- design Bruno Gecchelin
Nuvola - design R. Piano & Meccano
Vela- design Bruno Gecchelin
Kriss - design Yamada
Astra - design Yamada
Balisage- design G.Paghera
Parallel- design B.Gecchelin
MaxiWoody- design Yamada
Berlino- design Piano Design
Woody - design M.Cucinella
Gabbiano - design B.Gecchelin
Lingotto - design Renzo Piano
Microcestello - design G.Aulenti & P.Castiglioni
Arc - design Yamada
Lightair- design Bruno Gecchelin
Pixy - design Mario Cucinella
Composit- design J.M. Wilmotte
Light up-walk - design i Guzzini
GEM - design Paul Andreau
Light up-garden - design i Guzzini
LedPlus - design J.M. Wilmotte
Flaminia - design Jan Wickelgren
SISTEMELE DE ILUMINAT SIVRA SI SIVRA COMPACT
Rezultatul colaborãrii dintre Centrul National de Cercetare Italia, iGuzzini Illuminazione, Centrul de Cercetare Luminotehnicã al Institutului Politehnic Troy din New York este SIVRA, un sistem care poate fi programat sã reproducã ritmul biologic, capabil sã creeze variatia intensitatii luminii naturale, cu toate caracteristicile acesteia. Unul dintre cele mai evidente avantaje ale sistemului este posibilitatea de a permite celor care lucreazã sau trãiesc în spatii farã luminã naturalã sã-si regãseascã echilibrul psihologic si buna dispozitie psihicã.
Proiectul care a stat la baza creãrii sistemului de iluminat SIVRA, a pornit de la noul concept în iluminatul artificial, care nu conteazã numai pentru functia vizualã a luminii ci si pentru functiile psiho-fiziologice.
SIVRA produce luminã "dinamicã" cu schimbãri de intensitate, creând efecte luminoase precum: simularea rãsãritului si apusului de soare, strãlucirea soarelui de la mijlocul zilei, trecerea norilor.
Toate conditiile variabile ale cerului sunt aduse cu SIVRA într-o încãpere.
Nivelele ridicate ale luminii sunt vitale în spatiile închise. Asa-numita luminã biologicã, cu un nivel mult mai înalt decât cel normal folosit în spatiile închise, produce efecte foto-biologice mãsurabile în organismul uman.

SIVRA COMPACT duce proiectul bio-tehnologic un pas mai departe, extinzând aplicatia oportunitãtilor si garanteazã sistemului o identitate mai precisã în zonele în care lumina trebuie sã constituie un element al designului interior. Forma modularã a SIVRA COMPACT pune în legãturã dinamica spatiilor cu o arhitecturã modernã si oamenii care trãiesc sau lucreazã în acele spatii, cu confortul creat de lumina naturalã.